wyszukiwanie zaawansowane
1 » Polityka prywatności2
012
0

Kontakt

  • Bikeria.pl & mcBike.pl
    ul. Grzegorzewskiej 11
    02-777 Warszawa
    NIP: 521-317-68-95
  • E-mail:sklep@bikeria.pl
  • Telefon22 11 555 21
    728 995 824
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 11.00 - 19.00

Hity sklepowe

KROSS 18 LEVEL 1.0 29

KROSS 18 LEVEL 1.0 29" czarno limonkowo srebrny mat

1 999,00 zł
Specyfikacja techniczna - Rama Rama Aluminium Lite Rozmiar ramy Widelec SR Suntour XCT (skok 100mm, blokada na koronie) Tylny amortyzator Koła Piasta przód Joy Tech D041DSE…
KROSS 18 LEVEL 3.0 27,5

KROSS 18 LEVEL 3.0 27,5" czarno czerwono srebrny mat

2 599,00 zł
Specyfikacja Rama Materiał ramy Aluminium Lite waga 13,8 kg Widelec SR Suntour XCM RL (skok 100mm, blokada skoku w manetce) Tylny amortyzator Koła Piasta przód Joy Tech D041DSE…

Polityka prywatności

Wzór Polityki prywatności
 
Polityka prywatności serwisu bikeria.pl
 
1. Informacje ogólne
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług zakupu sprzętu sportowego poprzez Serwis.
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Feeria Igor Zientalski  z siedzibą w Warszawie, ul. Grzegorzewskiej 11, NIP 521-317-68-95, REGON 140787052
3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  • poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi zamówienia.
8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis bikeria.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl